Ervaringen van klanten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
162 berichten.
Tania Tania uit Heerhugowaard schreef op 29 mei 2024 om 17:40
Hoi Angela, Wat een treffende reading van onze hond. Maar ook treffend over ons als mens en baas. Bedankt!
Klaske Smidts van Dijk Klaske Smidts van Dijk uit Pietersbierum schreef op 3 mei 2024 om 10:39
Goedemiddag Angela. Sorry,dat het zo lang duurde.Het is de spijker op zijn kop. Heel veel dingen herken ik. Ik heb het al meerdere keren gelezen, het moet nog wel even indalen. Ik ga er zeker mee bezig. Astrid heeft haar hele leven last van darmproblemen. Als pup giardia, niet erkend door fokker. We zijn verschillende maken naar de dierenarts geweest. De laatste jaren alternatief. Vermoedelijk zijn haar darmen beschadigd door de giardia. Al van alles geprobeerd, met wisselend succes. De laatste tijd is ze erg mager, wel vrolijk en enthousiast. Ik heb een poosje geleden contact gezocht met een hondengedragdeskundige hier in de buurt. Als ze weer wat opgeknapt is, wil ik graag met haar bezig. We zijn zeventiger, de laatste jaren verschillende problemen gehad o.a.erge gehoorproblemen van mijn man en ik een galblaasoperatie. Dan weet je een beetje over onze situatie. Hartelijke groeten, Gorrit en Klaske.
Marit Grouwstra Marit Grouwstra schreef op 17 maart 2024 om 13:12
Beste Angela, Dank voor je reading en de getrokken kaarten. Het klopt als een bus. Mijn man is ruim 4 jaar geleden overleden. Mijn verdriet is nog steeds erg groot, wat mij belemmert en vertraagt. Verder ben ik lichamelijk niet in orde daardoor en doordat ik slecht voor mijzelf zorg. Jouw woorden helpen mij anders te gaan leven. Vriendelijke groet, Marit Grouwstra
Diana Lemmen Diana Lemmen uit Valkenswaard schreef op 1 maart 2024 om 16:32
Dankjewel Angela, voor de bijzondere reading, ben er super blij mee. Groetjes Diana Lemmen
Angela van der Ploeg Angela van der Ploeg schreef op 14 november 2023 om 18:29
Lees hier een review die ik gekregen heb via de e-mail. Ik kan het helaas niet op een andere manier hier neerzetten, dus moet het maar zo. Ook heb ik niet alles gekopieerd, want veel is privรฉ. Hartelijk bedankt Ina! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [quote] Je hebt het helemaal goed gevoeld. Clucky had waarschijnlijk pijn aan haar achterlijf, wat haar gedrag verklaarde. Wat betreft de sensaties bij de staart, dat had Clucky al van jongs af. Altijd als ze iets niet begreep of niet kon handelen met een situatie, dan greep ze naar haar staart en ging rondjes draaien. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ik voelde mij inderdaad gespannen, omdat ik niet wist wat ze mij al die tijd wilde vertellen als ze me zo indringend aankeek. Nu weet ik, dat ze gewoon pijn had. Ik heb er alles aan gedaan, om haar zo comfortabel mogelijk te laten zijn. Gelukkig kreeg ze de afgelopen maanden pijnmedicatie en iets tegen de jeuk, dat had ook duidelijk effect. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lieve Angela, ik wil je nogmaals bedanken voor deze treffende reading en ook dat je gisteren nog even extra tijd wilde nemen om in te voelen op Clucky. Ik ben je daar heel dankbaar voor en het maakt, dat ik er nu met een goed gevoel op terug kan kijken. Het gemis blijft, maar ik weet nu, dat ik er goed aan heb gedaan. [/quote]
Diana Lemmen Diana Lemmen uit Valkenswaard schreef op 14 november 2023 om 16:56
Angela, hartstikke bedankt voor deze ervaring. We hebben meer duidelijkheid gekregen over het gedrag van onze hond Missy. Nogmaals bedankt Angela
Carla Duurland Carla Duurland uit Amersfoort schreef op 2 januari 2023 om 15:46
Wederom een fijne reading ontvangen van Angela betreffende onze poes Snoesje. Zij is een poes met een rugzakje en haar gedrag geeft soms aanleiding tot het stellen van een vraag. Heel herkenbaar geeft Angela punten aan die opheldering en inzicht geven. Waarvoor weer dank Angela!
A. Grouwstra A. Grouwstra uit Dieren schreef op 18 december 2022 om 15:58
Angela heeft een prachtige reading gedaan van Laura, mijn hond. Ik ben er erg blij mee. Nu weet ik, hoe ik beter voor Laura kan zijn en 'en passant' leer ik ook nog veel over mijzelf.
Riet Stoelwinder Riet Stoelwinder uit Apeldoorn schreef op 16 november 2021 om 17:23
Goedenavond, Helaas veel later dan bedoeld, maar hier een reactie op de reading van Thunder. Inmiddels is hij naar asiel gebracht. Hij had meerdere bijt incidenten na elkaar, en daarom heeft dochter de hond niet gehouden. Mede haar woonomstandigheden, alsmede (beperkt)inzicht in oorzaak gevolg, heeft voor mij de behoefte gevormd een reading te vragen. Veel is zeker aannemelijk zo de foto reading mijn vragen beantwoord. Helaas is dochter impulsief in aankoop en is daarom Thunder bij haar terecht gekomen ipv bij een adres waar hij gerehabiliteerd zou kunnen worden met voldoende liefde en aandacht. Lastig om op afstand te staan, dochter is voor de wet volwassen, dus ik heb in die zin niet veel meer te beschermen. Evengoed. De reading was fijn en helder. Zo nodig doe ik nog eens een beroep. Hartelijke groet Riet
Moniek Moniek uit Den Haag schreef op 16 september 2021 om 16:55
Ik had bevestiging nodig. Je kan zo erg aan jezelf twijfelen als jij die beslissing moet maken. Daarom de reading voor mijn 'tijdelijke' kat aangevraagd. Waarom bijt ze, waarom is ze bij mij terecht gekomen, etc. Je krijgt echt (maar echt!) een waardevolle reading. Een reading die eerlijk is en waar woorden niet worden ingeslikt als schrikreactie. Harstikke nodig en fijn. Fijne tips waar ik mee aan de slag ga. En mijn kat gaat rust krijgen die zij zo hard heeft verdiend. Een echte dame, zo mooi om te horen dat ze het wel redt en het wel aankan allemaal. Dan de drie kaarten. Precies de kaarten die zo aansluiten! Ik ga een nieuwe start maken en die kaarten sluiten exact aan. Met een korte, maar krachtige bijschrijving wat je kan doen om het waar te maken. Ik wil je Harstikke bedanken, ook voor je eerlijkheid dat het wat langer duurt. Er wordt gewacht met de reading tot er ruimte is en dit betekent dat er echt met de volle 100% naar gekeken wordt.
hilde hilde uit Brugge schreef op 14 mei 2021 om 16:20
Dag Angela, je reading van Ben was erg accuraat & ook erg bijzonder. Dank je, het was alsof hij weer even bij me was. En eigenlijk is hij er ook nog. Dank je ook voor de tips. Misschien kan ik nu een stapje in de richting van "opnieuw leven" zetten. Hartelijk dank! xxx
Linda Linda uit Heerhugowaard schreef op 16 april 2021 om 18:50
Lieve Angela, Bedankt voor de mooie en treffende reading van onze lieve Wopper! Ik raad iedereen, die met vragen zit over hun (overleden) huisdier een reading bij jou aan. Wij zullen zeker bij jou terugkomen. Lieve groet, Linda
Cynthia Cynthia uit ALMERE schreef op 19 maart 2021 om 20:51
Lieve Angela, ik vind je werk prachtig! Heel origineel. Ben blij dat ik je gevraagd heb om mijn dienblad te maken. Heel hartelijk dank hiervoor. Het eindresultaat is altijd even spannend, maar wat is het mooi geworden! Het dienblad is one of a kind. Daar houd ik van!
Liesbeth Liesbeth uit Rotterdam schreef op 7 maart 2021 om 17:15
Lieve Angela, Dank je wel voor de mooie en leerzame reading die je voor me hebt gedaan. Wat herken ik mezelf hierin! Ik heb de reading een aantal keren gelezen en goed laten bezinken en ben inmiddels begonnen om je adviezen op te volgen. Ik raad iedereen van ganser harte aan een reading bij jou te laten doen. Nogmaals bedankt Angela! Lieve groetjes, Liesbeth
Ron Visser Ron Visser uit Almere schreef op 27 januari 2021 om 07:37
Mijn vrouw en ik zijn heel erg blij en dankbaar dat Angela onze poes Mini zo goed heeft geholpen. We waren ten einde raad, met ons handen in ons haar en wisten echt niet meer wat te doen na diverse bezoekjes aan de dierenarts. Het gaat nu weer geweldig met Mini, dat is mede dankzij het werk van Angela! Heel erg bedankt!!
Annefleur Annefleur uit Groningen schreef op 5 september 2020 om 14:09
Beste Angela, Nogmaals hartelijk dank voor de reading van mijn honden. Erg bijzonder hoe je zonder enig voorkennis zoveel kan vertellen! Je vertelde absoluut feiten en kon voor mij de laatste ontbrekende puzzelstukjes geven. Echt een aanrader en dit waren zeker niet mijn laatste readings... Groet Annefleur
Violet Bakker Violet Bakker uit Amsterdam schreef op 28 juli 2020 om 12:31
Beste Angela, dankjewel voor je hulp met onze Elsa, we zaten met onze handen in het haar. Ik heb veel aan je informatie en inzichten gehad en met Elsa gaat het inmiddels een stuk beter, zo fijn! Ik vind jou een hele fijne, toegankelijke dierentolk[ als ik t zo kan noemen ) en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vergeleken met dierenarts kosten kun je beter bij jou een consult boeken! dan is het nog steeds goed om naar een dierenarts te gaan, maar ik wilde dat ik het eerder had gedaan met Elsa. Nogmaals bedankt voor je hulp en als ik er niet uitkom met de poezen consulteer ik je weer. Groetjes Violet! Milo en Elsa
Ria Ria uit Zandvoort schreef op 24 juni 2020 om 11:16
Wat de treffende reading. Hier kunnen we echt wat mee . Het gaat al beter met ons. We gaan ook zeker naar Larah haar achterhand laten kijken Heel erg bedankt
Simone Simone schreef op 25 mei 2020 om 16:34
Beste Angela, Wat een indrukwekkende reading mocht ik van je ontvangen. Een deel van de boodschap kwam rechtstreeks binnen en heb ik al een plaats kunnen geven. Een ander deel blijft zoeken, maar dat gaat goed komen. Dank je voor je rake woorden!
Mortier Kathy Mortier Kathy uit Belgiรซ schreef op 16 mei 2020 om 19:53
Heb een reading van ons overleden hondje Flossy aangevraagd. Na het lezen van de reading hebben we toch een traantje gelaten. De opmerkingen waren zeer treffend en we zijn dan ook zeer blij dat we een bevestiging hebben gekregen dat onze lieve meid nu geen pijn meer heeft. Ze heeft ook een spiegel voorgehouden waarmee we verder aan de slag kunnen. Bedankt voor deze mooie reading.