Ervaringen van klanten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
162 berichten.
Marianne van Dam Marianne van Dam uit Almere schreef op 15 mei 2020 om 13:36
Hoi Angela, Erg blij met de boodschap die ik kreeg via een spirituele kaart, ik kan me er helemaal in vinden ๐Ÿ™‚ Intussen ook 1 aangevraagd voor een vriend, als verjaardagscadeau! Liefs Marianne
Marjan Marjan uit Almere schreef op 13 april 2020 om 19:02
Hoi hoi, afgelopen donderdag een hele mooie spirituele kaart gehad van Angela.een kaart die op het lijf (mijn lijf) geschreven is. Met een songtekst erbij waarbij ik letterlijk bijna in een spiegel keek, zo treffend...lieve Angela, volgende maand is mijn vriendin jarig, je begrijpt natuurlijk al, wanneer ik je weer mail. Liefs van mij.
Maria van Adrichem Maria van Adrichem uit Amsterdam schreef op 26 maart 2020 om 16:00
Vandaag een fotoreading ontvangen. Was zeer verhelderend, maar bevestigde ook vele dingen wat ik zelf al voelde en dacht. Bevestigd ook dus zeer zeker dat jouw intuรฏtie ook iets is wat je moet vertrouwen. Je bent meer zeker van jezelf dan je denkt.๐Ÿ˜‰ Dank je wel Angela...vooral de getrokken kaarten erbij geeft mij een extra boost vertrouwen in hoe ik erin sta en wat mijn plan van aanpak nu is. Vorige aanpak heeft namelijk nooit gewerkt.
Marjan Marjan uit Almere schreef op 14 februari 2020 om 21:51
Vandaag een hele mooie spirituele kaart ontvangen, (laten maken) voor mijn zoon Roberto, gemaakt door Angela. Wat een mooi bericht uit de kosmos, het was net of ik mijn broer hoorde praten. Dankjewel Angela, ik wil zeker nog een paar spirituele kaarten door je laten maken met hulp uit de kosmos. Liefs Marjan ๐Ÿ˜˜
Gre van Kooij Gre van Kooij uit Abbenbroek schreef op 8 februari 2020 om 15:22
Angela dank je wel voor de Reading van kat Starskey.... ik ben met andere ogen naar hem gaan kijken .En je houd mij een spiegel voor waar je wel in moet durven kijken .๐Ÿ€ Super ! Gre
Josine Josine uit Tilburg schreef op 7 februari 2020 om 07:56
Mooie reading mogen ontvangen over mama! Dank je wel!!!
Carla Carla uit Amersfoort schreef op 16 december 2019 om 08:41
Een vervolg reading over Snoesje sluit mooi aan bij onze ervaringen met deze poes. Hartelijk dank.
Ria van den broek Ria van den broek uit Eindhoven schreef op 9 oktober 2019 om 16:55
Ik heb een reading mogen ontvangen Over/ Van mijn lieve viervoeter. Wat ik mocht ontvangen na het overlijden van Treasure is voor mij heel verhelderen. Mijn mannetje heeft een duidelijk beeld doorgeven en wat ik mag ontvangen is zoveel verhelderend, al dwarrelt hij nog even rond maar uiteindelijk zal hij de rust vinden die hij verdient.. Ik ben Angela dan ook erg dankbaar voor de boodschap die ze me heeft gegeven. De dingen die ze me heeft verteld zijn waar. En dat alles van een foto is boven wonder. Dank je lieve Angela voor je reading
Helma van Opdorp Helma van Opdorp uit Wernhout schreef op 25 september 2019 om 13:22
Ik heb een intuรฏtieve zelfgemaakte kaart gewonnen via een prijsvraag. Die is vandaag binnen gekomen. Wat is die mooi geworden. Een halve maan met zittend een vrouwspersoon. Super mooi en toepasselijk. Ben er heel bij mee . Dank je wel.
Bianca Bianca uit Velserbroek schreef op 22 juli 2019 om 10:46
Ik had een reading gewonnen via de loterij van Hondenbrokkenmakers op Facebook. Had dit nog nooit gedaan, maar zo ontzettend leuk! Foto ingestuurd van onze Tjechische Wolf Waya en het klopte gewoon.. ook wat er over mij persoonlijk stond. Ontzettend bedankt voor deze nieuwe ervaring
Carla Duurland Carla Duurland uit Amersfoort schreef op 19 juli 2019 om 23:28
Vandaag de reading van onze poes Snoesje ontvangen. Wij zijn er erg blij mee want de uitgebreide inhoud bevestigt onze vermoedens over Snoesje. Ook de gegeven persoonsgebonden informatie is zeer waardevol.
ronny rogge ronny rogge uit warotveld 33 Winksele schreef op 18 juli 2019 om 10:24
Angela gaf me een grondige reading over mijn oudere kat. Tegelijk kwam ik meer over mezelf te weten. De info kwam goed overeen met de info in mijn dromen. Dat maakt het waarachtig. Ze maakt het onzichtbare zichtbaar en neemt er de tijd voor.
Wendy Wendy schreef op 31 mei 2019 om 14:30
Angela heeft een fotoreading van mijn overleden hondje gedaan en wat heeft dit veel bevestigd en verduidelijkt! Ontzettend mooi, maar ook confronterend en herkenbaar. Ook de kaarten geven handvatten waar ik veel aan heb en mee aan de slag kan. Ik ben heel erg blij met deze reading!
Hilda Hilda uit Bellingwolde schreef op 28 maart 2019 om 12:51
Een hele fijne maar confronterende reading gehad over onze hondje Joy. We zijn een stuk wijzer waarom ze onrustig is en dat ze toch haar maatje mist. We gaan zeker bezig met de adviezen,helemaal top en tevreden. Dank je wel angela
Violet Bakker Violet Bakker uit Amsterdam schreef op 16 maart 2019 om 17:03
Bij Angela een reading voor onze kat aangevraagd die wat gezondheidsproblemen heeft en ook angsten. Het was diepgaand en relevant, best confronterend ook. Ze gaf veel aanwijzingen om hem te helpen, hier heb ik veel aan! Ik vind het een aanrader en hoop dat meer mensen dit zullen doen voor hun dier. Het is fijn om echt contact te hebben met je huisdier. Ze verdienen het en jij als baas ook ๐Ÿ™‚
Angela van der Ploeg Angela van der Ploeg uit Almere schreef op 4 december 2018 om 12:02
Even een kleine mededeling van Praktijk Havayah: Wist u dat er mensen zijn die een recensie op mijn Facebookpagina geven? Deze kunt u hier lezen: Klik hier Warme groet Angela van der Ploeg - Praktijk Havayah
Gerda Gerda uit Hoogezand schreef op 22 oktober 2018 om 17:56
Ik had een fotoreading gewonnen op FB. Zat met vragen over mijn kater. Heb hier een mooie en goede uitleg over gekregen waarin ik erg veel herkende. Maar niet gekoppeld had aan mijzelf. Top....ik kan hier zeker iets mee. Nogmaals hartelijk bedankt, Angela
Nicolette Nicolette uit Almere schreef op 16 september 2018 om 16:26
Afgelopen zaterdag de tweede en ook alweer de laatste dag van de workshop Fotoreading gehad. Het was een bijzondere ervaring om dit te mogen meemaken, een aanrader. Angela bedankt!!
Jacintha Jacintha uit Lelystad schreef op 2 juni 2018 om 11:49
Je bent bij ons geweest voor het energetisch reinigen van onze woning. Ten eerste wou ik zeggen dat ik toen je bij ons was het enorm op een positieve gevoel ervaren heb. En dat het mij erg veel rust heeft gegeven. Je kwam vooral bij ons omdat het huis niet goed voelde en ik voornamelijk veel nachtmerries had. Vooral het had is een belangrijk woord want de nachtmerries zijn als zo goed verdwenen. Ik bleek erg gevoelig te zijn en stond te veel open. Ondanks dat ik de oefeningen die je me gaf al kende. Was het toch even een moment van wakker worden geworden. Ik moest mijn angsten gaan omarmen en niet weg duwen. Het was voor mij een eye opener het was voor mij de angst die ik weg duwde. Ik wil je voor de ervaring en al die gevoelens enorm bedanken. Het was voor mij een bijzondere ervaring en gaf mij uiteindelijk veel rust.
Peggy Peggy uit Breda schreef op 14 mei 2018 om 13:13
Viavia hier terecht gekomen. Mooie reading. Herkenbaar. Ik ben er mee geholpen.