Ervaringen van klanten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
161 berichten.
Marie-Louise Marie-Louise uit Almere schreef op 2 februari 2018 om 19:37
De reading van Angela was spot-on. Genoeg om mee aan de gang te gaan. Omdat de feiten zo goed kloppen heb ik ook zeker vertrouwen in de conclusie en tips die ik heb meegekregen.
Esmee Esmee uit Huissen schreef op 9 januari 2018 om 17:00
Wat een mooie herkenbare reading. De adviezen en tips die ik kreeg waren uiteraard bruikbaar. Echter nu aan mij om ze uit te voeren. Dank angela en de engelen voor deze herkenbare reading. Liefs, Esmee
Els Els uit Brummen schreef op 21 december 2017 om 19:28
Ik heb een Reading laten doen door Angela voor mijn Roemeense hond. Het was emotioneel om het te lezen, want het is zo waar! Ik herken hem er in, maar ook wel mijzelf. Ik kreeg goed advies wat te doen om verder met hem te komen en om hem beter te begrijpen! Heel fijn, binnenkort wil ik ook een Reading met ons Spaans dametje... Bedankt Angela! ๐Ÿ˜˜
Sylvi Sylvi uit Amsterdam schreef op 26 november 2017 om 19:05
Beste Angela, Ik heb 3 dagen geleden je fotoreading ontvangen. Het lezen er van vond ik รฉn confronterend รฉn direct kreeg ik er een blij gevoel van: herkenbaar. Ik kan er veel mee. het inspireert me om mijn weg te kiezen en minder streng voor me zelf te zijn. Er staat zo veel in dat ik de komende tijd het vaker zal lezen. Angela, enorme dank voor je heel uitgebreide reading, er is een luikje open gegaan. โ˜€๏ธ
Jacqueline Jacqueline uit Deventer schreef op 20 oktober 2017 om 14:23
Ik vroeg Angela een persoonlijke tarotkaart reading over een dilemma waar ik erg mee worstelde. Treffend! Wat was dit een mooie en uitgebreide reading! Bevestigde precies de keuze die ik inmiddels had gemaakt. Als steun kon ik deze kaartreading heel goed gebruiken. Angela je bent echt goed!
Madelon Madelon uit Zoetermeer schreef op 14 oktober 2017 om 21:14
Ik heb van Angela een Reading mogen ontvangen voor mijn kitten. Aangezien dit kleine wezentje al eea heeft meegemaakt in haar korte leventje wilde ik graag wat meer inzicht in hoe ze zich voelt en waar haar gedragsproblemen vandaan kunnen komen. Ik heb hier duidelijke antwoorden op gekregen. Er is voor mij bevestiging gekomen, maar ook zeker nieuwe info waar ik echt wat aan heb. Niet alleen over het katje, maar ze kon ook precies benoemen wat voor vraagstukken, zorgen en gedachten mij bezighouden. Dat heeft zeker bijgedragen aan de bewustwording. Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met de tips die ik kreeg. Dankbaar voor deze Reading!!
Marion Marion uit Nederhorst den Berg schreef op 2 oktober 2017 om 11:19
Erg duidelijke reading ontvangen over mijn zoontje met zeker dingen erin die echt klopte.
Mandy Mandy uit Almere schreef op 25 augustus 2017 om 07:34
Vorige week is Angela bij mij geweest voor een huis reiniging. Ik ben zelf op het balkon gaan zitten zodat Angela de ruimte had om het huis aan te voelen en te luisteren. Daarna hebben we het besproken en kwamen wij tijdens het praten over het huis en over mijzelf erachter dat wij aardig wat raakvlakken hadden en konden daar lang over praten. Het was fijn om met iemand te kunnen praten die dingen op zijn/haar eigen manier ook een zelfde soort eindpunt. Niet iedereen begrijpt je omdat ze het niet zelf hebben meegemaakt. Na ons gesprek heeft ze het huis gereinigd met salie en hebben we weer even zitten praten. Wat erg fijn was. Eigenlijk voelde het al vrij snel rustiger in huis. Ik heb de volgende dag tot 12.30 kunnen slapen. En een vriendin merkte ook wat meer rust in huis. Angela, bedankt voor de reiniging, voor je openheid en je adviezen.
Kim Kim uit Arnhem schreef op 17 mei 2017 om 19:37
Beste Angela, Dank je wel voor de mooie kaart die je voor Moederdag gemaakt hebt! Je ging snel en zorgvuldig te werk. De kaart vond ik treffend. Op Moederdag heb ik die aan mijn moeder gegeven en zij gaf aan dat ze, de dingen die er in staan, net gisteren aan iemand had verteld. Dat heb je dus goed gedaan. Groetjes!
Brigitte Brigitte uit Almere schreef op 7 mei 2017 om 13:55
Alweer een paar weken geleden heb ik een fotoreading van Angela gekregen. Angela wist precies te vertellen wat ik nodig had. Ze gaf mij antwoord over dingen waar ik over twijfelde. De uitgebreide reading heeft mij handvatten gegeven. Als ik nu even twijfel, pak ik de reading erbij en dan weet ik het weer. Heel fijn om een houvast te hebben. Nogmaals dank je wel๐Ÿ˜š
Sandra Sandra uit Rotterdam schreef op 1 mei 2017 om 21:33
Vorige maand een fotoreading van mijn hond Bruno gekregen. Alles wat er in stond klopt voor 100 procent zo mooi en bijzonder geen twijfel mogelijk. Angela alles klopt van a tot z over mijzelf en over Bruno dit was een echte spiegel van mijn ziek zijn de spiegel van Bruno naar mijzelf. Ook de entiteiten om hem en ons heen klopte dat kan niemand weten zoiets verzin je niet. Het is mij overduidelijk dat Angela een heel bijzondere gaven heeft bedankt nogmaals hiervoor. Harte groet, Sandra
Gre van Kooij Gre van Kooij uit Hekelingen schreef op 3 maart 2017 om 19:32
Voor de derde keer een foto reading aangevraagd .....Het geeft weer inzicht en een vorm van troost. Dank je Angela je bent een zeer bijzonder mens.๐Ÿ‘Œ
Marloes Marloes uit ergens in Ned. schreef op 1 maart 2017 om 21:14
Ik heb een fotoreading laten doen bij Angela en ik kan zeggen dat de info die zij daarbij over mij heeft gegeven feilloos klopt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de antwoorden en adviezen bij de vraagstelling ook kloppen. Die voelden meteen goed. Het was een duidelijk en uitgebreid verslag met een persoonlijke touch. Dankjewel.
Tamara Tamara uit Ingen schreef op 17 januari 2017 om 16:55
Een jaar na het overlijden van mijn Odi, heb ik een reading aangevraagd. Ik wilde weten hoe het met hem was. Het antwoord was niet bevredigend voor mij, heel confronterend. Angela stond mij meer dan netjes te woord en ik mocht alles vragen wat ik wilde. Ik ben zeer tevreden over haar aanpak.
S S uit Utrecht schreef op 16 januari 2017 om 16:46
Ik heb bij Angela een speedconsult-reading laten doen en deze mogen ontvangen. Alles eerst even goed laten bezinken en het is zo mooi om zoiets terug te krijgen. Waardoor dingen op zijn plek vallen en het ook een stuk rust geeft nu. Ook is er ruimte om nog vragen te stellen, ontzettend fijn. Nogmaals bedankt Angela voor je tijd! ๐Ÿ™‚
isabelle isabelle uit Antwerpen schreef op 16 januari 2017 om 13:23
Ik heb een fotoreading laten doen door Angela , de raad die ik kan geven, lees de tekst rustig door en laat het even bezinken, daarna komen de antwoorden vanzelf! Alvast bedankt Angela, ook voor je extra tijd!
Ev Ev schreef op 13 november 2016 om 11:32
Ik heb een speedconsult mogen ontvangen; het contact met Angela was vlot en fijn, het speedconsult herkenbaar en interessant! ๐Ÿ™‚
Guusje Guusje uit amsterdam schreef op 10 november 2016 om 12:00
Ik vond het een duidelijk consult van Angela Het was een bevestiging heel fijn ๐Ÿ™‚
Ronald Ronald schreef op 28 oktober 2016 om 14:57
Hallo Angela. Dank je wel voor het kaartje wat ik op je Facebookpagina heb gekregen. Dat ik je nogmaals gevraagd heb om een advies te krijgen van uit de andere kant, komt door de vorige keer dat ik je gevraagd heb om te kijken of je contact kon krijgen met mijn overleden vrouw. Ik ben een beetje schuchter om dit soort dingen te vragen aan andere mensen. Niet dat ik dit voor onmogelijk houdt maar gewoon het is zo persoonlijk en een heel gevoelig onderwerp. Maar je wist mij snel gerust te stellen en stelde vragen die er toe deden en het probleem open op tafel legde. Na ons korte gesprekje ben je aan het werk gegaan voor mij. Dat resulteerde in een uitvoerig rapport waar je in schreef wat je gedaan had en welke dingen je te horen had gekregen. En die dingen waren wel degelijk antwoorden op mijn vragen, ook op de vragen die ik wel gedacht heb maar niet aan je gevraagd...de vragen achter de vragen. Het rapport was duidelijk geschreven en ik heb er veel aan gehad en nog steeds. Het heeft mij verder geholpen en daarvoor wil ik je nogmaals bedanken. Groet Ronald C Dienaar
Sandie Sandie uit Almere schreef op 23 oktober 2016 om 10:25
Vrijdagmiddag hebben we een heerlijke relaxte middag gehad met intuรฏtief schilderen. De resultaten, en vooral de gesprekken daarna waren fijn en leerzaam. Dank je wel! Ook namens Chrisanthy