Ervaringen van klanten

 
 
 
 
 
 
 
156 berichten.
Jacqueline Jacqueline uit Utrecht heeft geschreven op 15 maart 2016 om 18:30
Hoe je het allemaal aan het rechte eind heb ik ga er zeker mee aan de slag . Bedankt voor je tijd zal een nieuwe uitdaging worden !!
Monique Monique uit Amsterdam heeft geschreven op 1 maart 2016 om 18:38
De reading die Angela van een dierbare overledene deed, klopte niet alleen verbluffend goed, de prettige manier waarop zij dat deed sprak mij ook zeer aan.
Mortier Kathy Mortier Kathy uit Middelkerke heeft geschreven op 18 januari 2016 om 19:24
Vandaag een vraag gesteld tijdens het vragenuurtje. Het antwoord dat ik kreeg was zeer to the pointer en een bevestiging van wat ik dacht. Ik kan praktijk Havayah zeker aanbevelen. Niet twijfelen.
Thea Thea uit Alkmaar heeft geschreven op 14 januari 2016 om 19:30
Ik heb een kleine kaartlegging gehad en daaruit kwam wat ik eigenlijk al wist. Maar nu heb ik ook een bevestiging gekregen dat dat goed was. Bedankt nogmaals Angela.
Edith Edith uit Den haag heeft geschreven op 4 januari 2016 om 13:15
Ik heb vandaag een mooie kaart van je mogen ontvangen en dat was het duwtje wat ik heel hard nodig heb. Ik wist het zelf gewoon niet meer,was even de weg kwijt zeg maar. Heel erg bedankt hiervoor! En als ik nog meer vragen heb,dan weet ik precies aan wie ik die ga stellen! Thanksss ❤
Judith Cornelis Judith Cornelis uit Amsterdam heeft geschreven op 10 december 2015 om 17:26
Nogmaals bedankt voor je reading, ik had wat positieve input nodig en die heb ik gekregen, werd er blij van! 🙂
heike visser heike visser uit muiderberg heeft geschreven op 27 november 2015 om 10:55
Bijzonder, bijzonder is wat ik vind en voel hoe Angela t juiste weet naar voren te brengen/halen, ik weet niet hoe ze dit doet, maar ze wist dingen die niet zijn te verklaren. Ik/je kunt ermee aan het werk, wat ik nog niet altijd eenvoudig vind, maar Angela geeft 100% inzet, zo niet meer, meer als gevraagd, en daarvoor dank ik haar. Dat doet iemand niet wanneer men niet volledig uit hart en ziel werkt. Voelbaar. Ik kan mij ook exact in de reactie van Helena Volkers vinden, want dat is waar t uiteindelijk in de kern vaak om draait/gaat.
helena volkers helena volkers uit rotterdam heeft geschreven op 7 november 2015 om 14:36
Dank voor de reading, die ik van je heb mogen ontvangen. Ik wordt weer terug geworpen om mijn angst om in mijzelf te vertrouwen te overwinnen. De angst om verkeerde keuzes los te laten. Een hele uitdaging !
Judy van Loon Judy van Loon uit Sint-Maartensdijk heeft geschreven op 7 november 2015 om 13:39
Alsof je me al jaren kent....Mooi, duidelijk en zo herkenbaar!!!Dank je wel dat je op mijn pad kwam!!!
Gre van Kooij Gre van Kooij uit Hekelingen heeft geschreven op 9 oktober 2015 om 14:44
Tja na een reading van mijn hond nu een reading van mijn overleden vader........ik denk de eye opener waar ik onbewust op zat te wachten ,dank je Angela je geeft de dingen weer zoals ze zijn zonder ze mooier te maken dan ze zijn dat heeft een mens denk ik nodig !
Tamara Tamara uit Almee heeft geschreven op 29 september 2015 om 05:13
Angela ik zou haar bijna Angel noemen. Wat heeft zij mij geraakt door haar fotoreading. Ze wist precies te vertellen wie ik ben op het moment, waar ik naar toe kan en heeft bezoek gehad van een dierbaar iemand. Als je jezelf eens een bijzonder cadeau wil geven of iets meer over jezelf te weten te komen zou ik je Angela aanraden. Wauw wat een kracht heeft deze vrouw.
Gre van Kooij Gre van Kooij heeft geschreven op 26 augustus 2015 om 13:06
Ik werd stil bij het lezen van de reading van onze hond................alles klopte en is met heel veel warmte en liefde gedaan ,beslist niet afgeraffeld . Ook niet zweverig of onduidelijk van mij krijgt Angela een 10 met een griffel !
Ronald Dienaar Ronald Dienaar heeft geschreven op 3 augustus 2015 om 10:24
Na de vraag of Angela een kaartlegging voor mij wilde doen, kreeg ik spoedig antwoord van haar met een duidelijke duiding over de uitleg van de kaart . De uitkomst bleek zeer correct en juist te zijn alle dingen die hier in genoemd werden zijn in werking gezet en sommige al uitgekomen. Angela heeft de spijker op de kop geslagen met deze legging.dank je wel Angela!
Elize Elize heeft geschreven op 21 juli 2015 om 11:41
Alweer de 4e reading laten doen door Angela. Zoals de voorgaande keren weer uitstekende uitleg en nazorg gehad!! Ik heb er weer veel aan gehad. Nogmaals bedankt!!
Ellen Ellen heeft geschreven op 20 juli 2015 om 11:34
Dankjewel Angela, ik heb een duidelijk antwoord gekregen op een vraag die al jaren sluimert...kort maar krachtig, en duidelijk 😀
Hedwig Hedwig heeft geschreven op 17 april 2015 om 06:48
Er is geen bewijs dat er iets is tussen hemel en aarde, maar Angela komt heel dichtbij. Mooie reading, goede nazorg, bedankt.
Monique Monique heeft geschreven op 19 maart 2015 om 23:26
Hallo Angela, Hartelijk dank voor de mooie reading van mijn overleden dierbare hond. Veel herkenbaar.... je beschrijft hem ook zo mooi "gewoon zoals hij was in leven". Een vlotte communicatie, een zeer uitgebreide reading, kortom voor herhaling zeker vatbaar. Nogmaals bedankt Angela, het heeft me zeker geholpen.
Ron Dienaar Ron Dienaar heeft geschreven op 17 januari 2015 om 14:17
Hallo Angela. Allereerst bedankt voor de reading die je voor mij gedaan hebt. Ik weet dat deze je een behoorlijke inspanning bezorgt heeft. Maar het resultaat is er dan ook naar. Kort maar krachtig zoals je zelf ook al zei in je rapport. Maar ik ben er wel blij mee, het heeft mij een paar handvatten gegeven waar ik mee verder kan. De uitkomst had wel een paar, voor mij, verrassende uitspraken maar ik kon hier wel Irma in herkennen. Kort, zakelijk en duidelijk. Ik dank je nogmaals voor deze reading en voor de uitleg die je hier nog aan gegeven hebt aan mij. Groetjes Ron Dienaar
shanna shanna heeft geschreven op 5 december 2014 om 17:42
Bedankt voor de bijzondere reading. Ik herken veel uit de reading en mijn complimenten voor de fijne communicatie. Groetjes shanna
lydia leffef lydia leffef heeft geschreven op 25 september 2014 om 11:52
Dank je wel voor de mooie reading die ik ontvangen heb omdat ik hem had gewonnen via facebook, ik kan mezelf er helemaal in vinden en kan zo weer verder om mijn leven verder in het positieve om te gooien. Liefs, Lydia