Ervaringen van klanten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
160 berichten.
Monique Monique schreef op 19 maart 2015 om 23:26
Hallo Angela, Hartelijk dank voor de mooie reading van mijn overleden dierbare hond. Veel herkenbaar.... je beschrijft hem ook zo mooi "gewoon zoals hij was in leven". Een vlotte communicatie, een zeer uitgebreide reading, kortom voor herhaling zeker vatbaar. Nogmaals bedankt Angela, het heeft me zeker geholpen.
Ron Dienaar Ron Dienaar schreef op 17 januari 2015 om 14:17
Hallo Angela. Allereerst bedankt voor de reading die je voor mij gedaan hebt. Ik weet dat deze je een behoorlijke inspanning bezorgt heeft. Maar het resultaat is er dan ook naar. Kort maar krachtig zoals je zelf ook al zei in je rapport. Maar ik ben er wel blij mee, het heeft mij een paar handvatten gegeven waar ik mee verder kan. De uitkomst had wel een paar, voor mij, verrassende uitspraken maar ik kon hier wel Irma in herkennen. Kort, zakelijk en duidelijk. Ik dank je nogmaals voor deze reading en voor de uitleg die je hier nog aan gegeven hebt aan mij. Groetjes Ron Dienaar
shanna shanna schreef op 5 december 2014 om 17:42
Bedankt voor de bijzondere reading. Ik herken veel uit de reading en mijn complimenten voor de fijne communicatie. Groetjes shanna
lydia leffef lydia leffef schreef op 25 september 2014 om 11:52
Dank je wel voor de mooie reading die ik ontvangen heb omdat ik hem had gewonnen via facebook, ik kan mezelf er helemaal in vinden en kan zo weer verder om mijn leven verder in het positieve om te gooien. Liefs, Lydia
joost joost schreef op 24 september 2014 om 09:38
Ik heb twee maal een fotoreading door Angela laten doen. Ik vind het erg prettig dat zij duidelijk communiceert over wanneer je de reading kan verwachten. Ook het verslag is heel duidelijk en overzichtelijk. Mijn laatste reading was drie maanden geleden, daarin werden zaken aangegeven die ik toen niet kon plaatsten, maar die nu heel goed kloppen. Door de reading van Angela ben ik me bewust geworden welke kant ik op wil ( of moet). Zelf ben ik ook werkzaam als medium en het is heel fijn om iemand te treffen die mij kan "readen". Dank daar voor.
Ida Ida schreef op 19 september 2014 om 15:52
Beste Angela, Bedankt voor de reading van onze hond. Je wijst precies de zere plekken aan, hier kan ik aan gaan werken. Het lijkt zelfs of de hond nu ook rustiger is. Hij weet nu gewoon dat hij bij ons welkom is en wij te vertrouwen. Heel hartelijk bedankt en ik een afspraak voor een healing voor hem ga ik eerdaags met je maken. Dank je, groeten Ida
Jacqueline Jacqueline schreef op 25 augustus 2014 om 16:59
Hoi Angela,Heel erg bedankt voor je reading! Heel treffend moet ik zeggen, uitgebreidt ging je ook in op mijn vragen van mijn zieke kat en klopt wat je zegt hoe hij zich toont en voelt, ook de gevoelige plekjes wees je aan wat klopt, hij vind het naar als je daar aanraakt.Het advies wat je geeft voor volgende dierenartsbezoek heb je mij erg mee geholpen.En ook ik kwam aan bod en je legde een vinger op een gevoelige plek waar ik niet van wist dat dat die emoties negatief overslaan op mijn lieve kat. Je hebt niet alleen mijn kat maar ongemerkt ook mij erg geholpen.Je bent een hele goed (dieren)tolk Angela, nogmaals heel erg bedankt!
Do Do schreef op 24 juli 2014 om 08:07
Beste Angela, Ten eerste mijn complimenten voor de professionele manier waarop je werkt. Vanaf de aanvraag tot het einde heb je je werkwijze net alleen duidelijk toegelicht maar ook opgevolgd. De reading is uitgebreid en netjes uitgewerkt en naar mijn idee heb je met je volledige aandacht en hart aan gewerkt. Sommige dingen vind ik aansluiten bij wat ik nu weet maar er zijn nog dingen die niet zo duidelijk voor mij zijn. Maar zoals je al zei, misschien dat de puzzelstukjes later in elkaar zullen vallen. Ik ben mij dan ook bewust dat wat je doorkrijgt geen duidelijk opgeschreven verhaal is en dat je misschien ook alleen maar stukjes aangereikt krijgt. De tijd zal het leren. Ik ben wel blij dat ik de reading gedaan heb. Groetjes en tot de volgende keer. Do
monique beukenholdt monique beukenholdt schreef op 26 april 2014 om 07:33
Heel erg bedankt voor de duidelijke reading. Het was heel herkenbaar allemaal en ik kan er zeker wat mee. Verder ben ik erg tevreden met de warme en eerlijke manier hoe Angela met je omgaat. Je voelt je serieus genomen en goed gesteund. Nogmaals bedankt voor alles!
Corry Corry schreef op 4 februari 2014 om 13:34
Bedankt voor de reading, ik moet het een en ander nog wel een plaatsje geven maar heb er zeker wat aan. Corry.
Praktijk Havayah Praktijk Havayah schreef op 3 februari 2014 om 13:41
Graag wil ik iedereen bedanken voor de mooie reviews die tot op heden zijn geschreven. Ik ben daar erg blij mee. Toch is mijn verzoek tot het schrijven van een review aan mijn cliënten niet bestemd voor mij zelf, maar voor aankomende clënten. Het is een mooie manier om inzicht te krijgen van mijn vakgebied, eer zij een reading of coaching willen aanvragen. Nogmaals hartelijk dank! Met een warme groet Angela van der Ploeg - Praktijk Havayah.
Kim Kloet Kim Kloet schreef op 29 november 2013 om 12:50
Een reading laten doen over mijn hond door Angela. Je krijgt netjes bericht van ontvangst van gegevens tot aan naderhand een net uitgewerkt verslag. Veel dingen zijn me de laatste dagen erg duidelijk geworden door de reading, maar ook zaken werden verteld die ik niet had verwacht. Dingen die we nooit iemand verteld hadden, maar in de reading er wel uit kwamen. Ook de vragen die je daarna hebt n.a.v. de reading worden zo snel mogelijk beantwoord en ze doet eigenlijk wel alles om je wat verder op pad te krijgen met de reading. Angela, ik wil je heel erg bedanken voor je reading, toelichting en zorg voor je klanten.
Hellen Hellen schreef op 30 september 2013 om 13:39
Ik wil je hartelijk bedanken voor de reading. Erg uitgebreid en veel herkenningspunten. Sommige dingen moeten nog even inwerken op me en andere dingen kon ik meteen herkennen. Verder ben ik erg positief in de aandacht die je voor de vragen hebt en het persoonlijke contact! Ik kan het iedereen aanraden.
josina josina schreef op 13 september 2013 om 10:40
Angela, Ik wil je bedanken voor de reading. Mijn vragen zijn beantwoord en ik kan er wat mee. Liefs, Josina
Petra Petra schreef op 12 september 2013 om 16:28
Ik heb recent een fotoreading gekregen van Angela en was erg verrast over de vele punten die herkenbaar waren en mij weer even wakker schudde over mijn aandachtspunten. Erg bijzonder en ook fijn. Ondanks dat ik Angela niet in het echt heb ontmoet, heb ik een positief gevoel bij haar gekregen en ben ik ervan overtuigd dat ze je altijd wil ondersteunen als je in je leven een extra steuntje kan gebruiken. Bedankt Angela voor je reading en wie weet tot een volgende keer!
Barbara Barbara schreef op 26 juli 2013 om 05:56
Heel erg bedankt Angela voor de reading die je deed. Ik heb er heel veel kracht kunnen uitputten. Na de reading die je vorig jaar voor me deed, was ik geschrokken hoe goed je beschreef in welke situatie ik toen zat. En door de reading heb ik eindelijk een keuze kunnen maken in mijn leven die me nu zoveel gelukkiger maakt. De reading die je onlangs deed, is me ook duidelijk geworden. Je weet echt heel goed hoe ik me voel en hoe het met me gaat en door je liefdevolle woorden put ik daar de kracht uit om mijn eigen leven in handen te nemen. Bedankt voor alles!
Tamara Tamara schreef op 19 juni 2013 om 17:19
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met praktijk Havayah. Ik heb een reading voor mijn hond gehad, snelle reacties kreeg ik van Angela. De reading werd ook snel gedaan (ik bedoel, ik hoefde geen weken te wachten)  en Angela is heel eerlijk over hoe het ging en wat ze heeft bevonden. Er wordt een prachtig en duidelijk geschreven verslag van gemaakt. Ook als het verslag dat je toegestuurd krijgt niet helemaal duidelijk is voor je, mag je altijd vragen stellen en krijg je een enorm heldere uitleg! Ik heb er nu al enorm veel aan gehad, en denk dat de toekomst alleen maar beter kan gaan na deze reading!
Sietske Sietske schreef op 5 juni 2013 om 17:56
Angela is een integere vrouw die je op een rustige en respectvolle manier helpt om meer inzicht in een bepaalde situatie te krijgen. Ik heb een huisreiniging en reading van haar gehad, waardoor ik meer begrip kreeg voor waar ik mij bevind en in welke richting ik mij kan ontwikkelen. Angela is geen 'raar zweverig type' maar een nuchtere en warme vrouw, die goed weet wat ze kan bieden en wat niet: in die zin dat ze duidelijk aangeeft wat ze wel of niet voor je kan betekenen. Geen hocus pocus, maar gewoon een prettig persoon om mee van gedachten te wisselen, met kwaliteiten (gaven) die een goede aanvulling kunnen zijn op je eigen inzichten. Daarmee kan ze je nét dat zetje in de goede richting geven als je daar voor open staat. Misschien moet ik het geen zetje noemen, maar een vederlichte aanwijzing waardoor je zelf beter in staat bent de juiste richting op te kijken. Angela, heel hartelijk dank!
Jacqueline Jacqueline schreef op 12 april 2013 om 09:15
Dank je wel voor de reading. Vele dingen kloppen.Moeilijk contact ach ja dat is mijn pa.karaktertrekken zijn juist. Heerlijk te lezen dat het goed is zo.
Sylvia Sylvia schreef op 12 april 2013 om 09:14
Lieve Angela, Super bedankt voor de reading, ik heb hier heel veel aan gehad en ook met de feedback. dit betekent voor mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt en goed voor mijn pony wil zijn.. Ik kan ze over een paar dagen de lekker veel aandacht geven die ze nodig heeft en verdiend in deze fase van haar leven: puberteit!!! heel veel groetjes Sylvia